Woorden scramble

Lees meer

Dress up

Lees meer

Spongebob woordjes

Lees meer

Jungle alfabet

Lees meer

Over ons

Wij, van spelwurm.nl, vinden het erg belangrijk dat mensen zich kunnen ontspannen zodra ze thuis komen na een lange dag op school of op het werk. Daarom hebben wij deze website ontwikkeld waardoor iedereen kan genieten van een ruim aanbod aan verschillende soorten spelletjes. Kijk nu snel rond in de verschillende soorten categorieën en bepaal welk spel jij het leukst vindt om te spelen.

Zowel voor mannen als vrouwen

Op deze website zijn allerlei verschillende soorten spellen te vinden. Deze zijn allemaal geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar er zijn natuurlijk wel een aantal spellen die vooral door vrouwen of door mannen gespeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan dress up games. In feite zijn ze zowel voor vrouwen als voor mannen bedoeld, maar een vrouw is toch eerder geneigd om zo'n spel te spelen dan een man. De gok spellen hebben dit effect ook, alleen dan andersom. Vooral mannen zijn erg geïnteresseerd in het bespelen van online gokkasten en kaartspellen, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat vrouwen dit niet leuk kunnen vinden. De vrouwen achter deze website vinden het namelijk ook ontzettend leuk om een gok spel te spelen en we weten zeker dat andere vrouwen dit ook vinden. Wacht dus niet langer en ga nu één van deze leuke spellen spelen.  

Probeer alle spellen nu!

Alle spellen die hierop staan zijn gratis te bespelen, je hoeft er niets extra's voor te doen. Alleen bij de gok spellen dien je een account te maken, zodra je voor echt geld wilt spelen. Wij wensen jullie veel geluk toe bij deze gok spellen en tevens ook heel veel plezier bij alle andere spellen!